Mijn Moleskine Agenda voor 2017

4 februari 2017 8 Comments

2017 is natuurlijk alweer meer dan een maand begonnen, maar toch kon ik het niet laten om jullie mijn agenda voor dit jaar nog te laten zien. Ik kocht dit jaar namelijk voor het eerst een Moleskine agenda en ben er ontzettend blij mee. Het is de soft cover versie, met aan één kant plek voor notities. Kijk je mee?

Zoals ik al zei heeft de agenda aan één kant een pagina voor notities: ontzettend handig als je net als ik houd van het maken van to-do lijstjes. Ik schrijf het liefst het hele notitieblaadje vol met to-do taken voor de week. Zowel voor school als voor mijn blog is dat namelijk erg handig om bij te houden.

Aan de linkerzijde heb je de dagen van de week staan. Erg veel ruimte is er niet per dag, dus wanneer je van gestructureerde planningen per uur houdt is dit geen goede agenda voor jou. Zelf vind ik het niet zo erg: ik schrijf mijn huiswerk al in het to-do gedeelte en gebruik de weekplanning dus eigenlijk vooral om op te schrijven welke artikelen er online komen en of deze al af zijn.

Mocht je benieuwd zijn hoe ik precies plan in deze agenda dan kun je deze video bekijken, waarin ik het je uitgebreid laat zien.

Voorin de agenda vind je een jaarplanning. Zelf vind ik dit heel erg handig om aan te geven wanneer ik vakanties en belangrijke deadlines heb. Ook geef ik hier aan wanneer er nieuwe artikelen en video’s online komen op Ordinary Odd. Ik vind het leuk om straks in een oogopslag terug te kunnen zien hoe vaak ik nieuwe content heb geplaatst dit jaar.

Als extra zitten er bij de agenda drie stickervellen. Zelf heb ik ze nog niet gebruikt, maar het idee is ontzettend leuk. Misschien dat ik deze binnenkort toch maar eens erbij moet gaan pakken: geeft je planningen toch net iets extra’s. Al kan dit natuurlijk net zo goed met washitape (die ik ook nog in veelvoud heb liggen).

Ik ben echt heel erg blij met mijn agenda voor dit jaar en kan er ontzettend goed mijn planningen in bij houden. Iets waar ik zelf echt gek op ben. Welke agenda hebben jullie dit jaar?

De Moleskine Jaaragenda 2017 met soft cover kost €16,90

8 Comments

 • Nicole 5 februari 2017 at 21:35

  Moleskine agenda’s lijken me zo fijn! Deze is ook echt super stijlvol! Ik wist niet dat ze zo betaalbaar waren, ik dacht dat ze echt up there waren qua prijs, maar dat valt gelukkig nog best wel mee!

  • Irina 5 februari 2017 at 22:10

   In verhouding met een HEMA agenda is hij echt duur, maar in principe valt het inderdaad mee!

 • Ria 4 februari 2017 at 20:08

  Altijd fijn, een goede agenda!

  • Irina 4 februari 2017 at 20:27

   Ja ik en er ook echt heel blij mee! ^^

 • hillybillybeauty 4 februari 2017 at 18:26

  Ik heb een hele goedkope. Mijn voorwaarde was dat ie open kon liggen, en niet telkens dichtklapt. Ik vind het wel altijd leuk om hem te pimpen.

  • Irina 4 februari 2017 at 18:28

   Dat is inderdaad wel echt belangrijk vind ik! Deze doet dat gelukkig ook ^^

 • Rosita 4 februari 2017 at 12:30

  Prachtige agenda! Ik schreef laatst ook een artikel over plannen, maar ik ben nu tot de conclusie gekomen dat het te veel dingen zijn. Het liefste zou ik alles in Google Calendar hebben. Eigenlijk zoals jij plant in je Moleskine agenda.

  • Irina 4 februari 2017 at 14:20

   Ja ik vind het heel fijn om alles bij elkaar te hebben! Dat werkt echt heel goed ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×