Missie: kledingkast opruimen

24 februari 2015 1 Comment


IMG_0453 Afgelopen week had ik vakantie, en daarin besloot ik een klus die al heel erg lang op me lag te wachten eindelijk eens uit te voeren. Het was tijd om de enorme hopen kleding waar je amper doorheen kwam in mijn kledingkast op te ruimen. Mijn ouders liepen er al tijden over te klagen, zeker aanzien mijn moeder niet meer normaal bij mijn wasmand kon.

IMG_0452

IMG_0454

Ik denk dat jullie, nu jullie deze foto’s zien wel snappen waarom het hoog tijd was om mijn kast op te ruimen. Je zag het tapijt niet meer, alle kleding lag op de grond i.p.v. dat het aan de haakjes hing en het zat allemaal onder de kattenharen omdat de katten het wel lekker zacht vonden om op te liggen zo.

Tijd voor een grote schoonmaak dus! Ik heb er even over gedaan, maar het dan toch echt gelukt en mijn kast ziet er weer hartstikke opgeruimd uit!

IMG_0459

IMG_0458 Dat ziet er gelijk een heel stuk beter uit toch? Op een aantal broeken naast mijn wasmand na die ik nog moet maken of tot kort broekje moet omtoveren is de vloer weer leeg. Ik kan er weer makkelijk lopen en al mijn kleding hangt weer netjes gesorteerd. Ook heb ik mijn schoenenstash weer eens opgeruimd, wat ook hoog tijd was. En nog leuker: ik heb eindelijk weer een extra verdieping op mijn schoenenrek gezet waardoor ik weer ruimte heb voor extra schoenen!

IMG_0462

Nu mijn kast weer helemaal opgeruimd is ben ik van plan om binnenkort een closet tour op te nemen, en misschien ook wel een schoenenstash. Laat het vooral achter in de reacties als daar interesse voor is!

Voor nu ben ik blij met mijn opgeruimde kast. Nu zien het zo te houden, dat is voor mij meestal de grootste klus!

Heb jij ook wel eens dat je ineens iets grondig wilt opruimen?

 

 

1 Comment

 • Dinja 24 februari 2015 at 19:17

  Woww je hebt goed je best gedaan met opruimen zeg!
  Ik heb deze week last van opruimkriebels, maar dat kan ook komen dat we zaterdag visite krijgen en het opruimen ook echt nodig was (een heel huis is wel iets anders dan een kast 😉

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×