Miss Spory Insta Glow Blusher – 002 Radiant Mocha

3 november 2016 No Comments

Miss Spory Insta Glow Blusher - 002 Radiant Mocha

Vandaag review ik deze budget-proof blush van Miss Sporty voor jullie. Zelf koop ik eigenlijk nooit producten van Miss Sporty, puur en alleen omdat ik vrijwel nooit bij de Etos kom. Jammer, want volgens mij heeft het merk best wel mooie producten! Toen ik deze blush in mijn goodiebag van de BlogTube party vond werd ik dan ook meteen enthousiast: laten we hem gaan bekijken!

Miss Spory Insta Glow Blusher - 002 Radiant Mocha

De blush komt in een simpele plastic verpakking. De tekst op de verpakking is lekker speels en doet me wat dat betreft wel heel erg denken aan de vormgeving van Essence. Nou hebben deze twee merken ook ongeveer dezelfde doelgroep, dus dat is niet zo gek.

In de poeder zelf zit een heel erg leuk patroon verwerkt met allemaal zeshoekjes. Het lijkt net een soort kussentje als je het op het eerste gezicht ziet: heel erg leuk!

Miss Spory Insta Glow Blusher - 002 Radiant Mocha

Toen ik de blush swatchte werd ik enthousiast: wat een pigment! Wat helaas niet zo goed over komt op de foto’s is dat de blush ontzettend veel glitters in zich heeft zitten. Hier moet je van houden, maar het geeft wel een prachtig effect.

Miss Spory Insta Glow Blusher - 002 Radiant Mocha

Zoals jullie konden zien in de video van gisteren bracht ik de blush in eerste instantie veel te heftig aan: wat een pigment! Ik had er eerlijk gezegd niet op gerekend bij zo’n budget product. Helemaal niet erg natuurlijk! Dat betekend dat je minder product gebruikt en dus langer met de poeder kan doen. Wel even goed aftikken dus.

De kleur zelf is toch wel echt roze, en niet bruinig zoals de naam zegt. Jammer, maar wel een logischere kleur voor een blush. Ik vind het een hele mooie kleur en denk dat ik deze zeker nog vaker zal gaan dragen!

De Miss Sporty Insta Glow Blusher in 002 Radiant Mocha kost €3,59

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×