Milani Luminoso blush

7 april 2016 5 Comments

Milani Luminoso blush

Toen ik laatst weer eens besloot een heleboel make-up producten te bestellen om voor jullie te reviewen kocht ik mijn allereerste product van Milani: de Luminoso blush. Milani Luminoso is heel erg bekend en misschien dat je er wel over hebt gehoord bij Nikkie Tutorials of Rachel Kromdijk. Aangezien het een prachtige peachy kleur is wilde ik hem heel erg graag proberen.

Milani Luminoso blush

De verpakking van Luminoso vind ik niet heel erg spannend, maar hij is wel een stuk chiquer dan bijvoorbeeld een blush van Essence of Catrice. De verpakking is rond en de deksel heeft een glanzende gouden rand waar je vingerafdrukken dan ook duidelijk op ziet zitten.

Milani Luminoso blush

Onder de blush zit nog een extra vakje waar een spiegeltje en blush kwastje zitten. De spiegel vind ik heel erg handig voor wanneer je bijvoorbeeld op reis bent en geen goede spiegel in de buurt hebt. De kwast zou ik zelf niet zo snel gebruiken, maar hij voelt niet verschrikkelijk aan.

Milani Luminoso blush

Toen ik de blush swatchte snapte ik meteen waarom al die bloggers en youtubers er zo enthousiast over waren: kijk dat pigment en die glans! Ik ben gek op peachy blushes en deze maakte me dan ook echt heel erg blij. Het pigment is geweldig, de glans en kleur zijn schitterend en de blush voelt heerlijk zacht aan.

Milani Luminoso blush

Met het aanbrengen van de blush moet je wel voorzichtig zijn, want door het goede pigment breng je al snel te veel aan. Op de foto hierboven draag ik de blush op zichzelf, zonder highlighter of bronzer, om jullie een extra goed beeld te geven. Ook met highlighter en bronzer gecombineerd is de blush nog altijd schitterend.

Al met al ben ik echt heel erg enthousiast over deze prachtige blush en ik weet zeker dat ik deze nog heel erg vaak ga dragen. Mocht je hem nou ook zo mooi vinden: houdt dan even mijn Youtube kanaal in de gaten want er komt binnenkort een winactie aan!

Milani 05 Luminoso kost €10,99

5 Comments

 • All About Bertina 10 april 2016 at 08:54

  Wauw wat een mooie blush. Super leuk kleurtje voor de zomer. Staat jeheel mooi.

 • Hanne 9 april 2016 at 10:44

  He wat een mooie blush is dat zeg! Ik zie af en toe Milani producten voorbijkomen in webshops, maar wist nooit echt of deze wel het kopen waard waren. Maar nu ik dit hier lees, ga ik toch ook eens iets van hen proberen lijkt mij 😉

 • Rosanne 7 april 2016 at 20:06

  Ik heb hem ook en hij staat jou echt heel erg mooi!

 • Lindsey Beljaars 7 april 2016 at 09:26

  Ik vind dit echt een prachtige blush. Heb hem zelf ook en vooral in de lente en zomer draag ik hem heel erg graag!

 • Marjolein 7 april 2016 at 09:09

  Echt een heel mooi kleurtje, leuk ook voor de zomer! Als hij ooit komt, haha.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×