Mijn zomer wishlist

25 mei 2017 11 Comments

Zoals jullie inmiddels al wel hebben gemerkt aan alle zomerse artikelen hier op Ordinary Odd heb ik nogal zin in de zomer. Ik heb ook echt zin om zomerkleding etc. te gaan shoppen en heb een kleine wishlist met dingen die ik wil hebben. Vandaag zet ik deze items voor jullie op een rijtje!

1 … De Hunkemoller bikini uit de Doutzen lijn met het etnische printje is echt helemaal wat voor mij. Ik ben er echt verliefd op, het enige wat me nog weerhoudt (naast de prijs) is het feit dat de bikini niet strappless is: dit draag ik meestal omdat ik het mooi vind om bruine schouders te krijgen. Nog even goed over nadenken dus!

2 … Een rond strandlaken staat zo ontzettend leuk op iedere foto die ik tegen kom dat ik stiekem ook wel erg graag zo’n handdoek zou willen hebben. Alleen al voor Instagram foto’s zijn ze ontzettend tof, helaas is de prijs daarvoor vaak te hoog. Misschien eens kijken op AliExpress?

3 … Een rosegouden cat eye zonnebril zoals hierboven vind ik heel erg tof. Het model spreekt me ontzettend aan, maar helaas kan ik hem tot nog toe alleen vinden op websites als AliExpress. Ook prima natuurlijk, maar daarvan weet ik niet of de kwaliteit echt top is. iemand die weet waar dit model verder te koop is?

4 … Ik heb laatst mijn kledingkast compleet opgeruimd en kwam hierbij erachter dat ik vrijwel geen zomerse tops meer heb. Deze moet ik dus maar weer eens gaan inslaan: tijd voor strapless/spaghetti mouwtjes en korte mouwtjes!

Naast deze items ga ik gewoon lekker rondkijken wat er in de winkels en online te vinden valt. Ik ben gek op jurkjes en playsuits in de zomer, dus een aantal nieuwe exemplaren hiervan zijn nooit weg. Net zoals sandalen en sneakers: altijd goed! Hebben jullie nog speciale items op jullie wishlist staan voor deze zomer?

11 Comments

 • Dhini 30 mei 2017 at 10:17

  Aah superleuk spullen voor in de zomer. Bij zeeman kan je ook de rond strandlaken kopen met erg leuke printje

 • Miryam 30 mei 2017 at 08:35

  Wat een leuke items zeg! Die bikini en zonnebril wil ik ook wel. Oh en een rond strandlaken eigenlijk ook wel, super leuk, net een kleedje!

 • Céline 26 mei 2017 at 14:06

  Ik heb zoveel zin in de zomer. Lekker warm, geen werk, geen stress. Heerlijk! Die bikini is ook heel erg leuk, alleen vraag ik me wel af hoe die kettinkjes het houden als ze nat worden.

 • Joyce 26 mei 2017 at 11:20

  Als het via Ali supergoedkoop is, kun je het altijd proberen. Zo doe ik dat met veel dingen, haha. Als het dan niks is, was het niet duur. Maar misschien dat Primark, H&M of Bershka zo’n soort zonnebril wel heeft 🙂

 • Kirsten 26 mei 2017 at 09:43

  Zo’n rond strandlaken is inderdaad wel erg gaaf!

 • Kool Family 25 mei 2017 at 23:31

  De bikini is mooi, maar met die kettingen helemaal niet praktisch denk ik. De kettingen vind je ook op Ali hoor, mocht je die absoluut willen. Ik zou investeren in het ronde laken als ik van jou was.

  • Irina 26 mei 2017 at 09:12

   Die kettingen zitten gelukkig ook niet vast aan de bikini! Ze staan alleen toevallig op de foto van de shoot, haha. Ik zou hem zeker zonder de kettingen dragen, dat lijkt me ontzettend onhandig.

   • Kool Family 26 mei 2017 at 11:01

    Gelukkig maar! De kettingen zijn super voor een fotoshoot, maar daarnaast waarschijnlijk inderdaad ontzettend onhandig!

 • Astrid 25 mei 2017 at 09:41

  Ik ga binnenkort even zomershoppen. Ik wil graag nieuwe zomerschoenen en een leuke jurk.

 • Lonneke 25 mei 2017 at 08:43

  Ik vind de bikini en de zonnebril ook erg mooi. Ik heb ook echt zin om ff lekker te shoppen voor de zomer.

 • Tineke 25 mei 2017 at 08:01

  Dat ronde strandlaken is wel heel erg leuk! Ik kwam zoiets tegen bij Action, ik vond hem alleen wat dus en ben dus nog steeds op zoek naar een rond strandlaken.
  Liefs

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×