Mijn woondecoratie wishlist

Mijn woondecoratie wishlist

8 oktober 2018 2 Comments

Als jullie mijn room make-over artikelen en video hebben gezien, weten jullie dat ik mijn kamer vooral simpel wil houden in de basis en vervolgens wil gaan aankleden met leuke accessoires. Vandaag is het dan ook tijd om jullie een kijkje te geven in mijn woondecoratie wishlist: er staat nog veel meer op maar ik wil wel iets spannend houden natuurlijk voor het eindresultaat! De items die ik vandaag aan je laat zien zijn allemaal verkrijgbaar via LionsHome, mocht er iets tussen zitten wat jij ook graag wilt hebben.

 1. Macrame plantenhanger
  Ik wil mijn kamer het liefst helemaal vol zetten en hangen met planten. Helaas overleven veel planten het niet bij mij op zolder, gezien de kamer relatief donker is. Ik zal dan ook veel neppe planten moeten aanschaffen wil ik hetzelfde effect willen krijgen zonder om de zoveel tijd nieuwe planten te moeten kopen. Het voordeel daarvan? Ik kan de planten ook hoog ophangen: ze hebben immers geen water nodig! Met de hoge nok van mijn zolderkamer lijkt het mij dan ook een heel erg tof effect om allerlei planten op verschillende hoogtes in macrame hangers op te hangen. Het exemplaar hierboven is extra leuk door de kralen, maar ik wil het liefst allerlei verschillende varianten gaan gebruiken.
 2. Decoratie paneel
  Aan de twee rechte muren in mijn kamer wil ik het liefst allemaal posters met lijsten ophangen, zodat je deze lekker vaak kunt afwisselen qua sfeer. Toen ik deze decoratieve muurpanelen tegen kwam werd ik echter meteen verliefd: hoe tof zou dit staan boven mijn bed? Ze worden verkocht in een set van twee, waardoor je ze perfect boven een tweepersoonsbed kunt hangen. Ik zie het zelf al helemaal voor me!
 3. Een mat zwarte prullenbak
  Misschien is dit een beetje een gek item voor op een woondecoratie wishlist, maar ik wil echt heel erg graag een nieuwe prullenbak. Op het moment heb ik een grote grijze prullenbak die ontzettend functioneel is, maar er uit ziet alsof hij aan de straatkant hoort te staan. Het liefst heb ik dan ook een nieuwe grote prullenbak in het mat zwart. Ik wil veel zwarte details gaan toevoegen aan mijn kamer dus ik denk dat deze prullenbak dan ook perfect zou gaan staan.
 4. Decoratieve trap
  Zoals ik al zei wil ik graag veel met (neppe) planten gaan werken in mijn interieur, en daarom lijkt zo’n decoratieve trap mij een geweldige accessoire om neer te zetten. Op de verschillende plankjes kun je plantjes, beeldjes en natuurlijk nog veel meer leuke decoratie neerzetten. Het lijkt mij een echte eyecatcher in je interieur.
 5. Een heleboel schattige kussentjes
  Ik heb het idee dat kussens zo ontzettend veel verschil kunnen uitmaken in je interieur. Om die reden wil ik dan ook een aantal leuke bohemian stijl kussens aanschaffen die ik zowel op mijn bed als in de zithoek kan gaan neerleggen. Het exemplaar hierboven vind ik echt geweldig qua kleurcombinatie en patroon. Daarnaast denk ik dat het ook een goede combinatie is met de jade groene en grijze muren die ik ga verven. Leuk om op deze manier toch nog wat meer kleur toe te voegen!
 6. Een mooie grote mand
  Ik wil minimaal één grote kamerplant gaan neerzetten en hiervoor zoek ik nog een mooie pot. Elke keer als ik door woonwinkels loop kom ik weer uit op zulk soort prachtige rieten/zeegras manden zoals degene hierboven. Het lijkt mij simpelweg een hele mooie combinatie met het vele hout dat ik in mijn kamer laat terug komen en de zachte materialen van bijvoorbeeld de macrame hangers.

Dit was dan alweer het kleine kijkje dat ik jullie alvast wilde geven in mijn woondecoratie wishlist. Natuurlijk zal ik jullie tegen de tijd dat ik ga shoppen laten zien wat ik daadwerkelijk koop in de vorm van een shoplog en zullen jullie het eindresultaat te zien krijgen in de room make-over vlogs. Tot die tijd ben ik erg benieuwd wat jullie vinden van de stijl van de accessoires: zouden jullie dit ook in jullie interieur willen hebben?

Dit artikel is een samenwerking

2 Comments

 • Darina 8 oktober 2018 at 07:14

  Hele mooie items, vooral het kussentje en het decoratie paneel vind ik geweldig.

  • Irina 8 oktober 2018 at 09:13

   Leuk he! Ze lijken me geweldig staan in mijn kamer!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×