Mijn reis naar body positivity & zelfliefde // STORYTIME

Mijn weg naar body positivity & zelfliefde // STORYTIME

24 februari 2021 No Comments

Het is na lange tijd weer eens tijd voor een storytime video. Ik vertel je in deze video over mijn weg naar body positivity en zelfliefde. Wat was mijn omschakelpunt? Kijk ik nu anders naar mezelf en mijn lichaam? Hoe sta ik tegenover jezelf wegen? Hoe ga ik om met haat op internet? Deze en meer van jullie vragen beantwoord ik. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×