Mijn washi tape collectie

17 februari 2016 2 Comments

Mijn washi tape collectie

Vandaag laat ik jullie mijn complete washi tape collectie zien! Het leek me leuk om hier een aparte video over te maken, aangezien ik in de aankomende Plan With Me video’s anders veel vragen krijg over waar washi tape vandaan komt. Vandaag laat ik ze allemaal stuk voor stuk zien en vertel waar alles vandaan komt: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

2 Comments

 • Iris 19 februari 2016 at 20:13

  Ik word hier echt hebberig van! I WANT THIS.

 • Annelies 18 februari 2016 at 13:58

  Wauw, een enorme collectie! Ik heb maar een paar washi tapes, maar eigenlijk gebruik ik die veel te weinig 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×