Mijn volledige make up stash opnieuw indelen

Mijn volledige make up stash opnieuw indelen

23 mei 2019 No Comments

Jullie konden afgelopen weekend al zien hoe ik mijn volledige make up stash uitzocht en keek wat ik wel en niet wilde houden. In de video van vandaag is het tijd om alle make up die ik bewaar opnieuw in te delen in mijn Alex kast. Ik kocht allerlei nieuwe organizers en bakjes, waardoor ik de hele indeling van mijn stash heb kunnen omgooien. In deze video laat ik je zien hoe ik dat doe. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×