Mijn verjaardag wishlist 2019

Mijn verjaardag wishlist 2019

25 mei 2019 1 Comment

Over iets minder dan twee weken ben ik jarig: 7 juni om precies te zijn. Hoewel mijn verjaardag heel erg dubbel voelt gezien het mijn eerste verjaardag gaat zijn zonder mijn vader, heb ik toch een aantal gezellige dingen op de planning staan. Zo ga ik op de dag zelf gezellig lunchen met Joyce en ’s avonds lekker uit eten met mijn moeder bij onze favoriete Griek. Verder heb ik de familie uitgenodigd om een keer een hapje samen te gaan eten om het te vieren, en natuurlijk krijg je dan ook de vraag wat je zou willen hebben. Ik besloot dan ook om een verjaardag wishlist te maken, waarin ik alles op een rijtje zet.

♥ Iets waarvan het al tijden op mijn wishlist staat is een nieuwe spiegelreflex camera. Nu is dit een nogal groot cadeau om te vragen, dus heb ik besloten om dit mezelf cadeau te geven. Ik ga waarschijnlijk voor de Canon 80D en wil er het liefst meteen de RØDE VideoMic Pro+ bij aanschaffen zodat ik goed geluid heb voor het filmen van mijn video’s. Aangezien mijn statief ook aan vervanging toe is (lees: het opzetstuk is eigenlijk kapot en valt er daarom nog wel eens af) ben ik ook op zoek naar een nieuwe variant daarvan. Het liefst heb ik een statief dat ook zo gekantelt kan worden dat ik recht van boven kan filmen. Helaas is de enige variant die ik tegen kom direct nogal prijzig (de Vanguard Alta Pro 263) dus mochten jullie goedkopere alternatieven weten: let me know!

♥ Dan gaan we verder met de wat goedkopere cadeau ideeën. Als eerste zijn dat de Revolution Soph X palettes, die ik al tijden wil toevoegen aan mijn stash. Vooral het Soph X Etra Spice palette lijkt me prachtig, maar ik heb stiekem al zo’n voorgevoel dat ik deze van Joyce ga krijgen door de hints op WhatsApp. Wie weet liggen deze beauty’s dan ook binnenkort in mijn stash.

♥ Nog zo’n product van Revolution dat al tijden op mijn wishlist staat is de I Heart Revolution Diamond Are A Girls Best Friend highlighter. Ik zag dat deze laatst ook in de aanbieding was, dus even een kleine tip voor degene die deze cadeau wil geven, haha. Oh, en daarnaast bracht Revolution laatst ook badproducten uit waar ik heel erg benieuwd naar ben dus deze zou ik ook totaal niet erg vinden om te krijgen.

♥ In maart bracht LUSH vanwege het 30 jarig bestaan van de bath bomb maar liefst 54 nieuwe bath bombs in een keer uit. Jullie kennen me: ik ben een echte bath bomb liefhebber dus het liefst zou ik ze allemaal een keer proberen. Tot nog toe heb ik mezelf weten in te houden, dus lijkt het me het perfecte cadeau idee voor mijn verjaardag. Alle 54 nieuwe LUSH bath bombs zou ik dan ook maar al te graag uitpakken.

♥ Omdat ik weet dat de familie niet zo veel heeft met make up en beauty producten besloot ik ook een aantal boeken op mijn wishlist te zetten. Deze twee  boeken staan namelijk al tijden  op mijn wishlist op bol.com, maar alsmaar bestel ik ze toch niet. Dit is dan ook de ideale gelegenheid dacht ik zo! Ik heb het over de boeken Nice girls don’t get the corner office van Lois P. Frankel en Capture your style van Aimee Song. Twee boeken vol inspiratie en motivatie waarvan ik ze graag aan mijn collectie zou willen toevoegen.

♥ Daarnaast rijd ik sinds een aantal jaar af en toe op Brownie met een neckrope i.p.v. hoofdstel. Dit gaat ontzettend goed en ik merk dat we dit allebei echt heel erg leuk vinden om te doen. Brownie reageert heel erg goed, loopt zelf veel meer ontspannen en ik vind zelf het gevoel van de connectie die we op dit moment hebben altijd mega fijn. Nu heb ik toen ik begon een hele simpele neckrope gekocht, maar zou toch eigenlijk wel een mooiere variant willen hebben. Zo heb je mega uitbundige neckropes met veren en kralen, die ontzettend mooi staan op foto’s, maar hier kun je niet altijd daadwerkelijk mee rijden. Zelf vind ik vooral de neckrope basic met knoop of afwerking van Horse Beads ontzettend mooi. Deze is compleet zelf samen te stellen, maar zoals de voorbeeldfoto op de website vind ik hem echt prachtig.

♥ Natuurlijk is het ook altijd leuk om cadeaubonnen te krijgen waar ik vervolgens zelf iets leuks mee kan gaan kopen. Denk bijvoorbeeld aan bonnen voor Douglas, ICI Paris XL, Epplejack, H&M, Primark o.i.d. Deze komen altijd wel van pas.

Ik ben heel erg benieuwd welke van deze items ik binnenkort van mijn wishlist mag afstrepen, maar natuurlijk gaat het niet om de cadeaus. Vooral de gezelligheid met familie en vrienden is wat er toe doet dus daar kijk ik het meeste naar uit.

1 Comment

 • Ria 25 mei 2019 at 12:28

  Hoi irina, je hebt gelijk dat we niks hebben met make up. Opa en ik gaan voor de 2 boeken. 😊

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×