MIJN VERHAAL – Depressie

27 november 2016 2 Comments

MIJN VERHAAL - Depressie

Vandaag een compleet ander soort video dan normaal: ik ga het hebben over depressie. Ik heb heel erg lang lopen twijfelen of ik deze video wel wilde maken, aangezien ik mezelf echt heel erg open stel. Toch besloot ik dat de kans om anderen die dit meemaken te helpen met mijn verhaal belangrijker was: al geef ik één persoon het idee dat hij/zij niet alleen is dan ben ik blij.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Ria 28 november 2016 at 21:42

  Wouw Irina, wat een eerlijk verhaal! Reuze goed van je!

  • Irina 28 november 2016 at 22:05

   Dankjewel Ria!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×