Persoonlijk, Video

MIJN VERHAAL – Depressie

MIJN VERHAAL - Depressie

Vandaag een compleet ander soort video dan normaal: ik ga het hebben over depressie. Ik heb heel erg lang lopen twijfelen of ik deze video wel wilde maken, aangezien ik mezelf echt heel erg open stel. Toch besloot ik dat de kans om anderen die dit meemaken te helpen met mijn verhaal belangrijker was: al geef ik één persoon het idee dat hij/zij niet alleen is dan ben ik blij.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Ria
  28 november 2016 at 21:42

  Wouw Irina, wat een eerlijk verhaal! Reuze goed van je!

  1. Reply
   Irina
   28 november 2016 at 22:05

   Dankjewel Ria!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.