Mijn ultieme iPhone musthaves

Mijn ultieme iPhone X musthaves

18 juli 2019 6 Comments

Al jaren ben ik groot fan van Apple producten en sinds begin dit jaar heb ik mijn iPhone 6S eindelijk ingeruild voor een nieuwer model: de iPhone X. De reden dat ik wisselde was helaas wat minder fijn: ik liet namelijk mijn vorige telefoon vallen waardoor het scherm in tientallen stukjes brak. Met het idee in mijn achterhoofd dat ik toch binnenkort over wilde naar een nieuwer model besloot ik hem maar direct aan te schaffen. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en deel ik graag al mijn iPhone X musthaves met jullie.

Sim only abonnement

Eigenlijk sinds het moment dat ik van mijn ouders mijn eerste telefoon met beltegoed kreeg heb ik een sim only abonnement. Ik weet dat heel veel mensen een abonnement afsluiten bij een telefoon, waardoor ze eens in de zoveel tijd een nieuwe telefoon mogen uitzoeken. Zelf vind ik het echter veel fijner om een sim only abonnement te gebruiken, aangezien de prijzen hiervan over het algemeen een stuk lager liggen. Je hoeft immers de telefoon niet meer af te betalen, waardoor de maandelijkse kosten lager liggen. Daarnaast heb ik zelf de keuze wanneer ik mijn telefoon vervang, i.p.v. dat ik een prima telefoon moet vervangen of juist nog maanden rond moet lopen met een model dat eigenlijk niet meer goed werkt. Mijn sim only abonnement heb ik dan ook weer meegenomen naar mijn iPhone X en dat vind ik ideaal.

Glazen screenprotector

Met in mijn achterhoofd het drama dat zich afspeelde met mijn laatste iPhone, besloot ik dat ik mijn nieuwe telefoon graag goed wilde beschermen. Ik kocht dan ook samen met de telefoon een screenprotector en inmiddels zit alweer de tweede variant op mijn telefoon. Zo voorkom ik dat de krassen die bijvoorbeeld in mijn tas o.i.d. op mijn telefoon komen ook daadwerkelijk op het beeldscherm zitten. Eens in de zoveel tijd wissel ik simpelweg de screenprotector om voor een nieuwe en is mijn telefoon weer zo goed als nieuw. Glazen screenprotectors zijn in dit geval ook echt mijn absolute favoriet: ze zijn stevig, wanneer je telefoon valt zitten de barsten alleen in de screenprotector en daarnaast krijg je bijna geen luchtbelletjes o.i.d. eronder tijdens het plaatsen. Ideaal!

Leuke hoesjes

Natuurlijk zou ik Irina niet zijn als ik geen voorraad aan leuke hoesjes voor mijn telefoon zou hebben aangeschaft. Direct nadat ik mijn telefoon kocht plaatste ik een bestelling op AliExpress met daarin allemaal leuke hoesjes. In deze video konden jullie al zien welke hoesjes ik dit keer besloot te bestellen, maar inmiddels kriebelt het alweer om nieuwe varianten erbij te kopen. Ik vind het namelijk heerlijk om mijn hoesje af en toe te wisselen, zodat ik er niet zo snel verveeld van raak. Je ziet me dan ook minimaal eens per seizoen met een ander hoesje lopen en ik krijg ook regelmatig van vriendinnen de vraag waar mijn ’te leuke hoesje’ nu weer vandaan komt.

Een powerbank

Hoewel de batterij van de iPhone X me echt ontzettend positief heeft verrast vind ik het toch handig om een goede powerbank bij me te hebben wanneer ik lang van huis ben en mijn telefoon veel gebruik. In principe gaat de batterij namelijk wel een dag mee, maar wanneer ik in de trein een spelletje wil spelen of continu met vriendinnen zit te appen is het toch handig om voor de zekerheid iets mee te hebben. Op deze manier weet ik zeker dat ik aan het eind van de dag ook nog batterij over heb voor muziek op de fiets of bijvoorbeeld Google Maps wanneer ik ergens de weg moet zien te vinden. Wel zo praktisch.

Ik ben erg benieuwd wat jouw ultieme telefoon musthaves zijn? En daaarnaast: ben jij team Apple of Android? Laat het vooral weten in een reactie want ik ben mega benieuwd!

Dit artikel is een samenwerking

6 Comments

 • Natascha - Beautyopinie 18 juli 2019 at 20:09

  Ik was altijd diehard team Apple maar ben afgelopen jaar over gestapt naar Android 😉

 • Mieke | mieksmind 18 juli 2019 at 20:00

  Ik ben echt team Apple, wil niet meer terug naar Android. Ik heb de iPhone SE

 • Tania 18 juli 2019 at 19:59

  Ik heb ook een iphone en die glazen protector is voor mij echt een must. Ik koop ze wel bij aliexpress dat scheelt toch een hoop qua prijs

 • Lesley van de Langkruis 18 juli 2019 at 19:51

  O een goede bescherming voor je scherm is echt handig inderdaad. Ik heb het op al mijn telefoon’s gehad en op deze niet. En natuurlijk laat mijn dochtertje mijn telefoon vallen of iets scherps op het scherm ik weet het niet, maar ik heb in ieder geval een grote kras in mijn scherm. Helaas pindakaas. Niks aan te doen. Een hoesje is dan ook wel heel handig haha. Een powerbank heb ik nog niet maar staat wel op mijn wishlist.

 • Jolanda 18 juli 2019 at 19:34

  Een powerbank is superhandig. Ik heb er meerdere maar…vergeet ze dus altijd. Dat is dan weer minder handig

 • Hilde Janbroers-Stolk 18 juli 2019 at 19:13

  Mijn meiden hebben ook een Iphone en de hoesjes vliegen mij om de oren. En nóg willen ze steeds nieuwe bijkopen, haha. Een powerbank is nog wel een tip voor ze.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×