Mijn top 10 LUSH producten (excl. badproducten)

Mijn top 10 LUSH producten (excl. badproducten)

24 juli 2020 No Comments

Ik krijg steeds meer vragen of ik LUSH video’s wil maken en dus besloot ik mijn top 10 LUSH producten met jullie te delen. De top 10 is expres exclusief badproducten, aangezien ik weet dat lang niet iedereen een bad heeft thuis. Van skin care tot hair care en body care: voor iedere categorie heb ik wel een favoriet om met je te delen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×