Mijn Summer Bucketlist

10 juni 2017 5 Comments

Zoals jullie inmiddels al wel duidelijk is geworden heb ik ontzettend veel zin in de zomer. En dan vooral in de zomervakantie. Het leek me dan ook leuk om een summer bucketlist samen te stellen met allemaal dingen die ik deze zomer wil gaan doen. Vandaag deel ik hem met jullie!

Zakynthos en Kefalonia

Natuurlijk kon ik deze niet vergeten op mijn summer bucketlist: mijn vakantiebestemmingen! Begin juli ga ik voor 2,5 week op vakantie samen met mijn moeder. We vliegen op Zakynthos, waar we vervolgens één dag blijven om de boot te nemen naar Kefalonia. Hier blijven we een dag of 10 om weer terug te gaan naar Zakynthos en hier nog een weekje te verblijven. Ik heb er ontzettend veel zin in en denk er aan om nog een apart artikel te schrijven over wat ik hier precies allemaal wil gaan doen en bezoeken. Lijkt dat jullie leuk?

Castlefest 2017

Om eerlijk te zijn ben ik geen feestbeest dat alle festivals af gaat. Toch is er eentje waar ik iedere zomer naartoe ga: Castlefest. Voor degenen die mij al langere tijd volgen, weten dat dit een alternatiever festival is waar veel mensen in kostuum naartoe komen. Er is heerlijk eten, leuke muziek en over het algemeen schijnt de zon. Echt een weekeindje waarin je heerlijk kunt ontsnappen aan het ‘echte’ leven. Benieuwd? Bekijk dan hier mijn sfeervideo van vorig jaar.

Collabs filmen met andere YouTubers

Het is zomer en ik heb lekker veel vrije tijd: tijd om collabs in te plannen dus! Ik vind filmen met andere YouTubers ontzettend leuk om te doen, maar door tijdgebrek komt het er simpelweg niet van. Tijd om data af te spreken dus. Met wie zouden jullie graag een collab zien? En natuurlijk: welke video’s willen jullie dan zien?

Mijn Summer Bucketlist

Creatief bezig zijn

Dit klinkt misschien een beetje vaag, maar ik heb gewoon echt zin om creatief bezig te zijn. Ik noemde het al in mijn laatste weekvlog, maar ik wil mezelf wat meer gaan uitdagen wat betreft mijn video’s. Creatievere video’s maken waarbij ik lekker los kan gaan tijdens het filmen en editen. Maar daarnaast lijkt het me ook heel erg leuk om weer wat DIY projectjes te starten, en wanneer heb je daar nu meer tijd voor dan in de zomervakantie? Juist: nooit.

Een ‘Back to School’ serie maken

Vorig jaar maakte ik een complete ‘Back to School’ serie op mijn YouTube kanaal en dit is zowel mij als jullie ontzettend goed bevallen. Dit jaar wil ik het dus weer gaan doen! Want hoewel de komst van het nieuwe schooljaar niet helemaal is waar je aan wilt denken tijdens de zomervakantie: je schoolspullen DIY’en en hacks bedenken voor het nieuwe schooljaar is toch stiekem wel erg leuk om te doen.

GENIETEN

En natuurlijk wil ik vooral gaan genieten van mijn vakantie en het (hopelijk) mooie weer. Lekker genieten van het feit dat ik niks hoef. Iedere dag zien waar ik zin in heb en ook gewoon rustig aan doen wanneer ik daar zin in heb. Dat is waar ik deze zomer vooral aan ga denken: lekker doen wat ik wil in plaats van wat ik ‘moet’.

Hebben jullie nog speciale plannen voor de zomer? Misschien een leuke vakantiebestemming of een evenement waar je naar uit kijkt? Of juist iets kleins waar je naar uit kijkt, zoals het dragen van teenslippers? Let me know!

5 Comments

 • Sarah 12 juli 2017 at 10:47

  Oh heerlijk dat je zolang op vakantie kunt. Geniet er van!!! 🙂

 • Joyce 12 juni 2017 at 11:07

  Oooh, wat een superleuk artikeltje! Ik ga dit idee zeker even onthouden, hihihi. Wat een heerlijke vooruitzichten heb jij zeg! Oh en collabs? IK BIED ME AAN!

 • Britt van Ommeren 10 juni 2017 at 18:41

  Wat een leuke plannen zeg, ik ben benieuwd!

 • Girls-things 10 juni 2017 at 15:43

  Leuke lijst!
  Leuke dingen op de planning, geniet ervan! 🙂

 • Ria 10 juni 2017 at 14:55

  Slim zo’n lijst; want voor je het weet is het voorbij en heb je allerlei dingen die je wilde doen niet gedaan 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×