Mijn sneaker wishlist

15 augustus 2018 4 Comments

Ik ben al jaren lang een grote fan van sneakers. Ze lopen heerlijk, ze kunnen bij vrijwel iedere outfit en zijn ook nog eens in ontzettend veel uitvoeringen te verkrijgen. Ik begon ooit met goedkope sneakers van de van Haren, die ik vervolgens maanden lang aan had tot ze compleet afgetrapt waren. Een paar jaar terug ontdekte ik echter de kwaliteit van duurdere sneakers (vooral Nikes) en sindsdien ben ik om. Mijn wishlist is sindsdien dan ook flink uitgebreid, want duurdere sneakers koop ik toch minder snel. Vandaag wil ik mijn huidige sneaker wishlist dan ook met jullie delen.

 1. Nike Internationalist sneakers
  Dat ik gek ben op Nikes is jullie inmiddels vast al wel opgevallen, dus dat ook dit model van dit merk is zal jullie vast niet verbazen. Gek genoeg vind ik dit dus echt een prachtige schoen, ondanks het feit dat ik eigenlijk niet zo’n fan ben van roze. Doordat dit model schoen echter wat stoerder is vind ik het juist ontzettend tof dat het vervolgens in zo’n lieve roze kleur is gegoten. Hij lijkt me ontzettend tof en een echte eye-catcher bij bepaalde outfits.
 2. Nike Air Force 1 (GS) 009
  Als laatste nog een paar Nikes, dat heel erg simpel en stoer is. Dit model schoen vind ik in principe niet eens heel erg boeiend, maar doordat ze all black zijn vind ik ze echt geweldig. Ik zie mezelf deze al helemaal dragen bij een all black outfit, maar ook juist bij een outfit met wat zachtere kleuren als contrast. De schoen is grof, maar juist dat maakt hem in mijn ogen zo tof.

Zoals jullie wel kunnen merken ben ik echt gek op sneakers, en ik kan dan ook niet wachten om weer eens een nieuw paar aan mijn collectie toe te voegen. Ik ben dan ook wel erg benieuwd: welk paar vind jij het leukst? En staan er nog sneakers op jouw wishlist? Laat het vooral weten in een reactie.

Dit artikel is een samenwerking

4 Comments

 • Mei Qi 17 augustus 2018 at 11:13

  Ik vind die Adidas echt gaaf!

  • Irina 17 augustus 2018 at 22:27

   Tof zijn die he! Ik heb er al zo vaak mee in mijn handen gestaan, haha

 • Joyce 15 augustus 2018 at 17:15

  Ik vind die Adidas sneakers met dikke zool heel tof! Ik heb daar twee paar van (maar dan gewoon met de normale zool) en ze zitten echt goddelijk. Ik kan ze je zeker aanraden! En: als je voeten kleiner zijn dan maat 40, kun je ook proberen te scoren bij de kids-afdeling. Scheelt echt veel geld.

  • Irina 15 augustus 2018 at 21:48

   Oew dan ga ik zeker binnenkort eens bij de kindermaten kijken!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×