Mijn skincare routine voor een droge huid

Mijn skincare routine voor een droge huid

14 augustus 2020 No Comments

Sinds dit jaar ben ik mezelf steeds meer gaan verdiepen in skincare en heb ik een heleboel producten uitgeprobeerd voor mijn droge huid. Inmiddels heb ik een fijne routine weten te creëren voor mezelf die ik graag met je wil delen! Ik gebruik graag producten van LUSH, the Bodyshop en the Ordinary waarmee de routine ook redelijk betaalbaar is. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×