Mijn skincare routine 2021

Mijn skincare routine 2021

1 september 2021 No Comments

Vandaag is het na een lange tijd weer eens tijd voor een beauty video. Ik draag tegenwoordig namelijk eigenlijk nooit meer make-up, waardoor beauty video’s maken me minder ligt. Echter ben ik wel nog dagelijks bezig met skincare en dit zie ik ook echt als een fijn momentje voor mezelf. Vandaag dan ook een update van mijn skincare routine, met daarin de apparaten van FOREO die ik sinds een paar maanden gebruik, inclusief kortingscode voor jou. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×