Mijn sieraden collectie is hier // IRINA GOES BOLD

Mijn sieraden collectie is hier // IRINA GOES BOLD

7 juni 2021 No Comments

IT’S FINALLY HERE! Eindelijk mag ik het van de daken schreeuwen: mijn eigen ontworpen sieraden collectie in samenwerking met GO BIG, GO BOLD. is hier: de IRINA GOES BOLD collectie is nu te koop. In deze video laat ik je alle items zien en beantwoord jullie meest gestelde vragen van de afgelopen tijd. Heel veel kijk- en shopplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Shop de collectie nu: klik hier

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×