Mijn ochtend routine - juni 2019

Mijn ochtend routine – juni 2019

30 juni 2019 No Comments

Mijn laatste ochtend routine komt alweer van meer dan 2 jaar terug, dus het leek me hoog tijd voor een update. Ik kreeg deze video ook steeds vaker aangevraagd door jullie dus hier is hij dan: mijn huidige ochtend routine! Sinds mijn burn-out is mijn ochtend routine aardig veranderd, dus het leek mij leuk om jullie deze versie te laten zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×