Mijn nieuwe teddy coat van My Jewellery

Mijn nieuwe teddy coat van My Jewellery

26 november 2019 3 Comments

Al een aantal jaar op rij ben ik op zoek naar de perfecte teddy coat: een mooi model dat ook nog eens een beetje betaalbaar is. Tijdens mijn zoektocht heb ik ontzettend veel jassen geprobeerd, en vervolgens laten hangen of teruggestuurd, en vond ik alsmaar niet de perfecte variant voor op dagelijkse basis. Tot vorige week, toen ik dit kortere model binnen kreeg van My Jewellery. Vandaag laat ik je mijn nieuwste aanwinst dan ook maar al te graag zien.

Mijn nieuwe teddy coat van My Jewellery

Teddy coats komen tegenwoordig in alle soorten en maten, maar nog altijd is het langere model het meest gangbaar. Hoewel ik zelf ook echt verliefd ben op deze varianten (en dus waarschijnlijk ook nog graag zou willen toevoegen aan mijn garderobe) werd ik direct verliefd op dit kortere model.

Qua model doet deze jas me denken aan een spijkerjack: en laat dat nu precies het soort jas zijn waar ik bijna heel het voorjaar in rond loop. Hierdoor voelt deze jas dan ook meteen erg vertrouwd aan. Daarnaast gaat hij gemakkelijk dicht met drukknopen en heeft de jas op verschillende plekken zakken. De zakken op de borst zijn namelijk (in tegenstelling tot veel andere jassen die ik heb geprobeerd) echt: ideaal wanneer je geen tas mee wilt nemen maar toch een paar pasjes kwijt wilt kunnen.

Mijn nieuwe teddy coat van My Jewellery

De jas is verkrijgbaar in het beige en zwart, waardoor ik besloot om voor deze beige variant te gaan. Sowieso vind ik teddy coats extra mooi in natuurlijke tinten zoals beige en bruin, maar daarnaast heb ik al een zwarte winterjas en vind ik dit dus extra leuk ter afwisseling. Door de lichte tint vind ik de jas ook ontzettend mooi staan in het najaar: kijk alleen al naar hoe mooi hij matcht bij alle herfstbladeren op de foto hierboven.

Een paar jaar terug kocht ik een heerlijk zachte lange winterjas, maar dan wel in het okergeel. Ondanks het feit dat ik die jas nog altijd prachtig vind draag ik hem veel te weinig. De kleur is lastiger te combineren met mijn outfits, waar deze jas met van alles kan. Ook met sieraden kun je alle kanten op: zowel zilver als goud staan er prachtig bij doordat de jas zelf een warme ondertoon heeft en de knopen juist weer koel van kleur zijn. Denk dan ook aan bijvoorbeeld een gouden of zilveren armband of ketting. Ideaal: want ik draag zelf beide kleuren sieraden.

Mijn nieuwe teddy coat van My Jewellery

Het allerfijnste aan deze jas? Hij is echt heerlijk lekker warm! Natuurlijk verwacht je dit direct wanneer je zo’n lekker fluffy zachte jas ziet, maar vaak genoeg is dit helaas niet het geval. Toen ik echter de foto’s voor dit artikel ging schieten had ik het ontzettend warm, waardoor ik zeker weet dat ik deze jas tijdens de wintermaanden maar al te graag zal gaan pakken. Ik ga lekker warm en stylish de winter door met mijn nieuwe teddy coat! Mocht je zelf ook benieuwd zijn, dan shop je deze beige teddy jas voor €59,95 bij My Jewellery.

Dit artikel is een samenwerking

3 Comments

 • Suzanne 28 november 2019 at 10:22

  Echt super leuk! Ik hou van dit soort jasjes!

 • Eveline Fleur 27 november 2019 at 15:53

  Ohhh wat een leukerd! Ik ben zelf ook gek op teddy coats. Ik heb zelf een zwarte lange furry coat (nep bont uiteraard), en noem hem liefdevol mijn zwarte yeti jas haha. Zo lekker warm!

 • Mariska Rietveld 27 november 2019 at 00:45

  Die is echt leuk! En ziet er warm uit 😀 My Jewellery heeft echt leuke dingen!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×