Mijn nieuwe Sneapers

15 november 2016 2 Comments

Mijn nieuwe Sneapers

Vorige week kwam ik thuis van een lange dag school en daarna nog een afspraak met de zadelmaker voor Brownie. Ik had in de natte sneeuw moeten rijden om het nieuwe zadel te testen en toen ik thuis kwam en zag dat er een pakketje binnen was van een wel hele leuke samenwerking werd ik meteen blij. In het pakketje zaten namelijk deze vrolijk gekleurde sneaker sloffen: Sneapers! Mijn voeten waren meteen weer opgewarmd.

Mijn nieuwe Sneapers

Mijn nieuwe Sneapers

De Sneapers kwamen binnen in een echte schoenendoos: zo ontzettend leuk! Het ziet er allemaal ook meteen een stuk luxueuzer uit dan wanneer ze gewoon los verpakt zouden zijn. Aan de zijkant van de doos kun je ook meteen zien welk stel ik had besteld: het Bronco model in de maat medium.

Mijn nieuwe Sneapers

De sloffen zien er precies identiek uit en daar hebben ze wat op bedacht: er staat namelijk op de achterkant enorm groot een L (van links) en een R (van rechts) op. Heel erg handig en dit had ik nog niet eerder gezien bij sloffen!

Mijn nieuwe Sneapers

Wanneer je de sloffen aan doet lijken je voeten meteen 5 maten groter: wat een enorme dingen zijn het! Wat dan wel weer een voordeel is: ze zijn ontzettend lekker warm. Mijn voeten waren meteen opgewarmd toen ik thuis kwam met ijskoude voeten en deze aan deed. Daarnaast lopen ze ook nog eens ontzettend lekker: de schuimrubberen zool zorgt ervoor dat je heerlijk zacht door het huis heen loopt.

Ja, ik ben echt helemaal verslaafd aan mijn nieuwe Sneapers! Hiervoor droeg ik eigenlijk nooit sloffen in huis, maar sinds ik deze dingen in huis heb ben ik onafscheidelijk. Ow, en in combinatie met mijn uilen-onesie van de Primark is het echt een onwijs bijzondere (en charmante) combinatie, haha.

De Bronco Sneapers kosten €34,95

2 Comments

 • Bianca Schrijft 15 november 2016 at 06:39

  hahaha, ik het zie de combo met de uilenonsie al helemaal voor me. Daar komt denk ik niemand mee weg ;), maar ja, wat maakt het uit als je alleen maar op de bank hangt of in het huis bezig bent. Als je het maar lekker warm hebt.

  • Irina 15 november 2016 at 09:04

   Hahaha nee precies! Maar het is wel heerlijk warm

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×