Mijn nieuwe powerbank + winactie

Mijn nieuwe powerbank + winactie (GESLOTEN)

8 november 2018 12 Comments

Alweer een tijd terug werd ik benaderd door Powerbankcenter.nl met de vraag of ik een powerbank van hun wilde ontvangen en reviewen. Een goede powerbank is natuurlijk nooit weg en daarom besloot ik dan ook om ja te zeggen. Inmiddels heb ik de powerbank een tijdje in huis en heb ik hem dan ook al uitgebreid voor jullie kunnen testen. Lees je mee? Je kunt dezelfde powerbank namelijk ook winnen!

Ik ging zelf voor de XIAOMI Mi Fastcharging Powerbank met 20.000 mAh. Ik wilde graag een powerbank met flink wat mAh, aangezien ik merk dat ik mijn telefoon toch vaak wel meerdere keren per dag moet opladen, waarbij mijn powerbank op een gegeven moment ook leeg is. Dit exemplaar kan mijn telefoon in ieder geval meerdere keren opladen: wat voor mij echt een pluspunt is.

Het grote nadeel aan deze powerbank? Hij is relatief groot en zwaar, waardoor hij iets minder gemakkelijk is om mee te nemen in je tas. Zelf doe ik het wel gewoon, want dat beetje extra gewicht vind ik niet erg als dat betekent dat ik wel gewoon overal mijn telefoon kan gebruiken.

Mijn nieuwe powerbank + winactie

De powerbank heeft aan de onderkant twee verschillende USB poorten om je apparaten aan te leggen. Je zou dus in principe twee telefoons o.i.d. tegelijkertijd kunnen opladen. Handig wanneer een vriend(in) ook met een lage batterij zit. De middelste poort is overigens voor het oplaadsnoertje van de powerbank zelf. Dit snoer komt bij de powerbank en heeft een USB aansluiting waardoor je hem gemakkelijk aan je computer kunt leggen. De vier puntjes die je boven dit poortje ziet zitten geven aan hoeveel sroom er nog in de powerbank zit. Vier puntjes betekent helemaal vol, één puntje betekent bijna leeg.

Het opladen van de powerbank zelf duurt wel even, omdat hij zo ontzettend veel stroom kan opnemen. Ik leg de powerbank dan ook graag ’s nachts aan het stopcontact zodat ik hem de volgende ochtend helemaal opgeladen mee kan nemen. Wat betreft het opladen van mij iPhone 6S is hij wel erg snel: binnen zo’n 3 kwartier is mijn telefoon van bijna leeg weer helemaal tot 100% opgeladen.

Mijn nieuwe powerbank + winactie

Hoe kun je deze powerbank winnen?

Natuurlijk wil je na het lezen van dit artikel maar al te graag weten hoe je nu zelf kans kunt maken op deze powerbank. De winactie is heel eenvoudig en alle stappen staan hieronder benoemd.

 • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin staat dat je meedoet.
 • Like de Facebookpagina van Powerbankcenter.nl.
 • Like de Facebookpagina van Irina Touw.nl.
 • EXTRA KANS: Mocht je heel erg graag willen winnen dan kun je me ook volgen op InstagramTwitterYouTube en Bloglovin’. Ieder extra kanaal dat je volgt zorgt voor +1 kans bij de winactie.

De winactie sluit na twee weken (donderdag 22 november om 00:00 uur) en hierna wordt de winnaar gekozen via een random picker. De winnaar krijgt hierna zo snel mogelijk een persoonlijk berichtje, dus mij berichtjes sturen of de winnaar al bekend is heeft geen nut.


Ik wens jullie allemaal natuurlijk weer heel erg veel succes met het meedoen aan de winactie. Kun je nu niet wachten en heb je direct een nieuwe powerbank nodig, dan raad ik je aan een kijkje te nemen op de website van Powerbankcenter.nl. Wat dacht je bijvoorbeeld van een solar powerbank die je kunt opladen met zonlicht? Ideaal toch!

Dit artikel is een samenwerking

12 Comments

 • Sabrina 21 november 2018 at 16:56

  Dat is mooi! In 3 kwartier je telefoon opladen is echt super snel. Ik doe graag mee en volgde je al overal. En poeerbankcenter ook al op Facebook!

 • Jolijn 17 november 2018 at 16:59

  Leuke actie! Ik maak graag kans en ik heb alle extra stappen gedaan! (:

 • Jolanda - Zazazoo.nl 13 november 2018 at 11:06

  Die dingen zijn echt handig, alleen vergeet ik ze altijd haha. Dom!

 • Jeannine 8 november 2018 at 23:29

  Net wat ik nodig heb! Ik doe graag mee.

 • Anne-Wil Kraan 8 november 2018 at 20:57

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee.
  Ik heb alle stappen gedaan, ik volg je al op bijna alles behalve twitter

 • Tania 8 november 2018 at 19:34

  Wat een leuke winactie. Ik moet dagelijks mijn gsm opladen dus een powerbank zou superhandig zijn

 • Blog & Beauty 8 november 2018 at 14:21

  Ik heb al best wat powerbanks in huis. En ik kan er ook echt niet zonder. De winactie sla ik even over maar iedereen die wel meedoet, succes.

 • Jouvence 8 november 2018 at 14:05

  Een powerbank is een erg fijne accessoire! Je hebt ook echt een superleuk telefoonhoesje.

 • Claudia Struijck 8 november 2018 at 13:43

  Wat een leuke winactie en een powerbank is zo ontzettend handig. Als ik.op een event ben wil ik geen stress dat mijn batterij bijna leeg is!

 • Hillybillybeauty 8 november 2018 at 11:48

  Oh super handig met mijn pubers! Kunnen ze mooi meenemen als ze het stuk van en naar hockey moeten fietsen.

 • Yvonne 8 november 2018 at 11:47

  Super mooie powerbank! En zeker ook een must, heb er zelf ook wel eens eentje nodig, maar heb er geen..
  Ik doe daarom graag mee!

  Alles gedaan, inclusief Instagram, Twitter en YouTube!

 • Marian B 8 november 2018 at 11:30

  Een powerbank is toch eigenlijk nu wel echt nodig! Doe daarom graag mee.
  Volg op Bloglovin en gedeeld op G+.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×