Mijn nieuwe posters van Desenio

Mijn nieuwe posters van Desenio

24 juli 2021 1 Comment

Al sinds ik in 2019 mijn kamer een make-over heb gegeven, dacht ik erover na om ergens een mooie gallery wall te maken op een muur. Het enige nadeel? Mijn muren zijn van gipsplaat gemaakt waardoor je er niet gemakkelijk dingen aan kunt hangen. Ik stelde het dan ook alsmaar uit, tot ik laatst besloot het gewoon te proberen d.m.v. plakspijkers. Zo gezegd, zo gedaan: ik zocht een heleboel toffe posters en lijsten uit bij Desenio en vandaag laat ik je het eindresultaat zien.

Posters op de kast

Laat ik beginnen met een stel posters (en lijsten) die ik uitzocht om bovenop mijn werkkast te zetten. Hier stonden eerder een lightbox en spiegel bovenop, maar hier raakte ik wat op uitgekeken.

Ik koos dan ook voor twee prachtige posters met tekst in lekker vrolijke warme kleuren, met als mooi contrast een zwarte lijst eromheen. De achterste poster heeft een formaat van 50 x 70cm en de voorste poster is 21 x 30cm groot. Ze horen officieel niet bij elkaar wanneer je online zoekt, maar zelf ben ik echt enorm blij met hoe ze samen staan. Lekker vrolijk en de teksten die erop staan zorgen ook nog eens voor een heerlijk positieve vibe.


Mocht je zelf (een van) de poster(s) willen aanschaffen: de grote poster heet List of Good Things en heeft artikelnummer 13148-8 en de kleine poster heet (heel verrassend) Everything is Possible met bijbehorend artikelnummer 14309-4.


Posters aan de muur

En dan het spannendste gedeelte: de posters aan de muur. Ik besloot de muur boven mijn bed uit te kiezen, met de jadegroene verf erop. Hierbij had ik twee uitdagingen: de gipsmuur (vandaar de plakspijkers) en daarnaast ook nog het schuine dak met hierbij de richel die je aan de linkerkant ziet lopen.

Het was dan ook behoorlijk passen en meten om de juiste afmetingen posters uit te zoeken, vervolgens te kiezen welke variant ik in welk formaat wilde en ze vervolgens netjes op te hangen. Maar het is gelukt!

Ik koos voor vier verschillende posters in zachte tinten, met hier omheen houten lijsten zodat ze mooi zouden matchen met mijn pallet bed eronder.

 • Curve Line Art in 13 x 18cm (Artikelnummer 10837-3).
  Deze poster vond ik een prachtige manier om mezelf dagelijks te helpen herinneren aan Body Positivity en Body Confidence: twee dingen die ik ontzettend belangrijk vind om mee te leven.
 • Work on You in 30 x 40cm (Artikelnumer 13466-5).
  Ik wilde heel graag een mooie quote toevoegen aan de gallery wall, en toen ik deze tegenkwam stopte ik hem direct in mijn winkelmandje. Aan jezelf werken, voor jezelf is namelijk het beste wat je kunt doen. Voor jezelf kiezen en jezelf dingen gunnen.
 • Happy Mind Happy Life in 21 x 30cm (Artikelnummer 16289-4).
  De kleur van deze poster met tekst vind ik echt prachtig, maar ook de tekst erop is iets wat compleet bij mij past. Zelf zeg ik altijd ‘Mindset is everything’ en dat komt eigenlijk op hetzelfde neer als deze quote. Zolang je mindset goed is, kun je namelijk alles aan.
 • Oia Santorini in 50 x 70cm (Artikelnummer 16190-8).
  Wanneer je mijn Santorini vlog van afgelopen jaar hebt gezien dan herken je dit gebouw waarschijnlijk wel: Kastro Oia. Het is in mijn ogen het mooiste gebouw op het eiland: mijn eiland. Ik blijf naar Santorini terugkeren en het is dan ook echt mijn happy place, dus deze prachtige poster kon niet ontbreken op de muur.

Ik ben echt ontzettend blij met het eindresultaat en zit er zelfs al over te denken om de gallery wall later uit te breiden met nog een poster links onderin en eentje rechts bovenin. Wat denk jij? Goed idee? Desenio heeft in ieder geval nog genoeg moois om uit te kiezen!

Mocht je zelf ook (nieuwe) posters willen in jouw huis, dan heb ik een leuke kortingscode voor je. Met de code ‘IRINATOUW’ krijg je namelijk 10% korting bovenop Desenio’s enorme sale. De korting is niet geldig op handpicked/gepersonaliseerde posters. Geldig t/m vrijdag 31 juli.

Dit artikel is een samenwerking

1 Comment

 • Rachel 25 juli 2021 at 10:56

  De posters zien er heerlijk vrolijk uit, perfect voor de zomer periode.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×