Mijn nieuwe Macbook case van Hoesjesdirect

Mijn nieuwe Macbook case van hoesjesdirect.nl

20 oktober 2020 1 Comment

Toen ik een aantal jaar terug aan mijn voltijd studie begon en mijn Macbook veel meenam onderweg kwam ik erachter hoe belangrijk een goede case eigenlijk is. Naast het feit dat je jouw Macbook/laptop op deze manier veel gemakkelijker herkent (vooral handig wanneer je net als ik een studie/baan hebt waar iedereen dezelfde soort computer gebruikt) helpt een case ook tegen viezigheid en beschadigingen. Afgelopen week kreeg ik een nieuwe Macbook case binnen van hoesjesdirect.nl die ik vandaag aan je wil laten zien.

Ik koos dit keer voor een hardcase Macbook cover met een mooie marmer-look. Deze case komt in vijf verschillende kleuren waarbij ik koos voor deze bruine variant. Mocht je de marmer-look nu tof vinden maar deze kleurcombinatie niet zo dan kun je ook kiezen voor wit, wit/grijs, zwart/goud en zwart/wit. In het verleden heb ik zelf een zwart/gouden variant gehad en deze vond ik zelf ook erg mooi en chique staan. Voor nu wilde ik graag een keer iets anders.

Het fijne aan deze Macbook case is dat hij zowel de bovenkant als onderkant van mijn Macbook beschermt, zonder in de weg te zitten wanneer ik aan het werk ben. Zoals je kunt zien op de foto hierboven zie je wanneer je de Macbook openklapt vrijwel niets van de case terug. Alleen aan de zijkanten zie je het kliksysteem zitten dat de case op zijn plek houdt: maar ook dit zit absoluut niet in de weg tijdens het werken.

Wanneer je een Macbook case bestelt bij hoesjesdirect.nl krijg je er niet alleen een gratis reinigingsdoekje bij maar ook een aparte email waarin je instructies vindt voor het correct monteren van jouw case. Deze stappen zijn heel erg gemakkelijk op te volgen:

 1. Zorg ervoor dat je Macbook goed schoon is voor je begint met de installatie. Gebruik hiervoor de bijgeleverde reinigingsdoek en een eventuele reinigingsvloeistof.
 2. Begin vervolgens met de bovenkant van de Macbook case. Haak hierbij eerst de haakjes aan de achterkant van je Macbook en druk vervolgens de haakjes aan de voorkant zachtjes aan. Je hoort deze vast klikken.
 3. Draai je Macbook om en zorg ervoor dat ook de onderkant goed schoon is voor je dit gedeelte van de case installeert.
 4. Plaats vervolgens de onderkant van de Macbook cover. Hierbij begin je opnieuw bij de haakjes aan de achterzijde (kijk hierbij goed naar de luchtgaten in de case voor correcte plaatsing) en druk vervolgens de haakjes aan de voorkant op zijn plek. Ook deze hoor je vastklikken.
 5. Klap je Macbook open en check of alle haakjes goed vast zitten. Je case is nu geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Natuurlijk is het fijn dat een Macbook case mijn Macbook beschermt tegen vuil en beschadiging, maar ik wil natuurlijk wel dat ik mijn Macbook goed kan blijven gebruiken. Ik ben dan ook heel erg blij dat de uitsparingen bij de toegangspunten van mijn Macbook ruim genoeg zijn om deze met gemak te blijven gebruiken. Ik kan mijn Macbook opladen, een SD-kaart, USB-stick en ook een paar oortjes inpluggen zonder enig probleem.

Ik denk dat je wel snapt dat ik heel erg blij ben met deze nieuwe aanwinst. Deze case kost ook nog eens maar €24,95, wat natuurlijk een leuk prijsje is voor een goed beschermde Macbook Mocht je overigens geen Macbook hebben maar een iPad dan kun je ook bij hoesjesdirect.nl terecht: ze hebben hele mooie iPad Pro hoezen, maar ook voor merken als Samsung, Huawei, LG en veel meer kun je bij ze terecht. Voor welk apparaat ga jij een mooie case bestellen?

Dit artikel is een samenwerking

1 Comment

 • Floor V 20 oktober 2020 at 20:54

  Eigenlijk heel erg handig zo’n macbook case! Ik heb een windows laptop dus daar zijn nooit van die leuke cases voor verkrijgbaar, dus ik moet het maar doen met telefoon- en ipadhoesjes haha!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×