Mijn nieuwe bluetooth koptelefoon + WINACTIE (GESLOTEN)

6 mei 2018 7 Comments

Een tijdje terug werd ik benaderd door Bluetoothkoptelefoons.nl met de vraag of ik misschien met hun zou willen samenwerken. Ik bekeek de site en deze staat vol met de mooiste koptelefoons, oortjes en zelfs mutsen waar je muziek mee kunt afspelen. Het allermooiste? Ze werken allemaal met bluetooth en zijn daarmee dus draadloos. Ideaal! Ik koos een hele mooie bluetooth koptelefoon uit voor mezelf en eenzelfde model mag ik ook nog eens weggeven aan één van jullie! Kijk je mee?

Mijn nieuwe bluetooth koptelefoon + WINACTIE

De koptelefoon die ik uitkoos (en die jij dus ook kunt winnen) is wit met rosé gouden details: ontzettend mooi en fashionable dus. Naast het feit dat hij er mooi uit ziet is hij ook ontzettend praktisch doordat hij draadloos is. Hoe vaak ik wel niet ben blijven hangen achter het draadje van mijn oortjes? Ontelbaar. Met deze koptelefoon heb je daar geen last van.

Je kunt deze draadloze headset namelijk heel erg gemakkelijk verbinden met jouw telefoon via bluetooth. Vervolgens zet je jouw spotify playlist aan of de video van je favoriete YouTuber en kun je heerlijk rustig genieten van dit geluid. Overigens zou ik je geluid van tevoren wel even wat dimmen: doordat de koptelefoon zo dicht op je oren zit hoeft het geluid echt maar heel laag te staan om goed hoorbaar te zijn. Prima kwaliteit dus!

Mijn nieuwe bluetooth koptelefoon + WINACTIE

Op de koptelefoon vind je een aantal verschillende knopjes. Zo heb je natuurlijk de aan/uit knop, maar ook knopjes om te veranderen van modus of het geluid snel harder of zachter te zetten. Op die manier hoef je jouw telefoon er helemaal niet bij te pakken en kun je dus ook wanneer je haast hebt snel het geluid bedienen.

Naast deze knopjes zitten er ook nog een USB en een AUX aansluiting op de koptelefoon. En mocht je nu niet zo’n fan zijn van koptelefoons dan heeft Bluetoothkoptelefoons.nl ook wireless earbuds in het assortiment zitten.

Mijn nieuwe bluetooth koptelefoon + WINACTIE

Hoe kun je deze bluetooth koptelefoon winnen?

Natuurlijk wil je na het lezen van dit artikel maar al te graag weten hoe je nu zelf kans kunt maken op deze prachtige draadloze koptelefoon. De winactie is heel eenvoudig en alle stappen staan hieronder benoemd.

 • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin staat dat je meedoet.
 • Like de Facebookpagina van Bluetoothkoptelefoons.nl.
 • Like de Facebookpagina van Irina Touw.nl.
 • EXTRA KANS: Mocht je heel erg graag willen winnen dan kun je me ook volgen op Instagram, Twitter, YouTube en Bloglovin’ . Ieder extra kanaal dat je volgt zorgt voor +1 kans bij de winactie.

De winactie sluit na twee weken (zondag 20 mei om 00:00 uur) en hierna wordt de winnaar gekozen via een random picker. De winnaar krijgt hierna zo snel mogelijk een persoonlijk berichtje, dus mij berichtjes sturen of de winnaar al bekend is heeft geen nut. Veel succes!


Dit artikel is een samenwerking

7 Comments

 • Mariette 17 mei 2018 at 19:22

  Gaaf en handig, ik doe graag mee !!

 • Anita H. 8 mei 2018 at 01:23

  Ik doe mee!

 • Jeannine 6 mei 2018 at 23:45

  Ik doe graag mee!

 • Sabrina 6 mei 2018 at 13:24

  Super mooi! En handig! Ik doe graag mee en volgde je al overal! Bluetoothkoptelefoons ook ?

 • Nancy van der kamp 6 mei 2018 at 10:31

  Wat een gaaf ding en helemaal mijn kleur! Matcht leuk bij mijn iPhone iPad etc
  Dus ik doe graag mee! Volg je op alle kanalen ?

 • Grete Karina 6 mei 2018 at 10:08

  Wat een prachtige en handige draadloze headset, echt ideaal en ik loot heel graag mee!
  Ik volg, save en love op Bloglovin’
  Ik like & share op Facebook (Bluetoothkoptelefoons.nl natuurlijk ook)
  En ik volg je op Twitter
  Nu maar duimen….. ?
  Fijne dag en groeten, Grete Karina

 • allaboutbertina 6 mei 2018 at 09:03

  Wat een leuke koptelefoon! Ik vind de kleur heel erg leuk.
  Mooi dat hij jou goed bevalt, lijkt me erg handig werken.
  Geen gedoe meer met snoertjes of wat dan ook.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×