Mijn nieuwe Aunts & Uncles laptoptas van Duifhuizen tassen en koffers

28 januari 2017 12 Comments

Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een tas uitzoeken om te reviewen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen en de keuze was al snel gemaakt: mijn oude laptoptas die ik gebruikte voor school was nodig aan vervanging toe. Ik besloot dan ook te gaan kijken tussen de laptoptassen van Aunts & Uncles. Uiteindelijk kwam ik uit bij het Good Old Friends Puppy L model in de kleur hazelnut. Vandaag laat ik hem aan je zien!

Mijn nieuwe laptoptas voor school

De tas is gemaakt van 100% echt leer en deze look vind ik hem een ontzettend stoer uiterlijk geven. De grove gespen en het leer dat er lekker ruw uit ziet maakt het een echte eye cacher. En misschien nog wel het belangrijkst: mijn Macbook Pro Retina 15 inch laptop past er in, iets wat bij veel laptoptassen net niet gaat.

In de tag die je aan de tas ziet hangen kun je overigens daadwerkelijk een papiertje stoppen met hierop je adres gegevens. De tas gebruiken als handbagage in het vliegtuig is daardoor dus ook een optie!

Mijn nieuwe laptoptas voor school

De achterkant van de tas is vanzelfsprekend gemaakt van hetzelfde leer. Ik vind het er echt heel erg tof uit zien, en doordat de kwaliteit zo goed is zal de tas nog lang mee gaan. Ook het ritsvak hier aan de achterkant vind ik erg handig in gebruik: hier stop ik graag de items in die ik snel bij de hand wil hebben.

De tas heeft overigens van binnen een groot vak, met daarin een apart gedeelte voor je laptop. Hierdoor is je laptop goed beschermd en kun je ook nog andere spullen met je mee nemen. Er zit ook nog een ritsvak aan de binnenkant (perfect voor bijvoorbeeld maandverband dat je niet in het zicht wilt hebben) en twee kleine vakjes waar je bijvoorbeeld een telefoon o.i.d. in kunt steken. Daarnaast zit er een hengseltje in het grote vak met aan het uiteinde een gesp: hier zou je een sleutelbos aan vast kunnen klikken waardoor je hem niet kwijt raakt in je tas.

Mijn nieuwe laptoptas voor school

De tas komt met zowel een kort handvat, als een lange band. Zo kun je zelf kiezen of je de tas over je schouder wilt dragen of in je hand. Zelf kies ik vaak voor de optie om de tas over mijn schouder te dragen, maar met de korte hengels.

De hengels zijn overigens breed, waardoor ze goed blijven hangen op je schouder. Wel zo handig, want zo weet je zeker dat je laptop niet ineens op de grond valt.

Mijn nieuwe laptoptas voor school

Ik vind de tas echt geweldig, en gebruik hem dagelijks met veel plezier. Al mijn schoolspullen passen er in, hij is stijlvol en past perfect bij deze tijd van het jaar. In de winter draag ik namelijk het liefst wat stoerdere outfits, waar deze tas perfect bij past.

Ik kende het merk Aunts & Uncles zelf nog niet, maar heb een heleboel mooie tassen zien staan op de website van Duifhuizen tassen en koffers. Zeker de moeite waard om nog eens een kijkje te nemen dus!

De Aunts & Uncles Good Old Friends L tas in hazelnut kost €199,95

12 Comments

 • Marlies 31 januari 2017 at 17:32

  Echt een super mooie tas! ik zoek nog een leuke stevige tas voor mijn werk. Wel beetje mijn budget maar ik ga toch eens een kijkje nemen bij Duifhuizen 🙂

  • Irina 31 januari 2017 at 17:37

   Ja ik ben er ook heel erg blij mee! Aan de prijzige kant inderdaad, maar hij gaat nog jaren mee 😉

 • Bertine 30 januari 2017 at 20:15

  wat een prachtige leren tas, daar ga je vast lang plezier van hebben!

  • Irina 30 januari 2017 at 20:53

   Ja ik ben er ook echt onwijs blij mee!

 • Eveline Fleur 30 januari 2017 at 17:07

  Wow wat een stoere tas! Hij ziet er heel stevig uit, dus hij zal vast lang meegaan. Goede tassen zijn zo fijn! Ik zit zelf altijd te stoeien met een goede tas voor naar werk. Daar moet ook een boel in passen, haha!

  • Irina 30 januari 2017 at 17:25

   Haha snap ik! Ik ben hier heel erg blij mee ^^

 • Nicole 29 januari 2017 at 20:28

  Oeh dit is zo een leuke en mooie tas!

  • Irina 29 januari 2017 at 20:50

   Ja ik ben er ook echt super blij mee!

 • Marushi 28 januari 2017 at 19:52

  Echt een hele mooie tas! 🙂

  • Irina 28 januari 2017 at 20:07

   Ja ik ben er ook echt zo blij mee!

 • Britt van Ommeren 28 januari 2017 at 10:58

  Die is heel mooi, het ziet er ook naar uit dat er heel veel inpast!

  • Irina 28 januari 2017 at 16:26

   Ja ik ben er ook echt heel blij mee! Ik kan alles wat ik nodig heb er makkelijk in meenemen ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×