Fashion, Video

Mijn moeder koopt mijn kleding

Mijn moeder koopt mijn kleding

De laatste keer dat mijn moeder kleding voor mij uitkoos voor onze vakantie naar Ibiza werd er ontzettend leuk gereageerd. Ik besloot dan ook dat het leuk was om dit opnieuw te doen! Gelukkig vond mijn moeder dat ook een goed idee en ging zij weer aan de slag met het uitzoeken van items op ASOS. In deze video kun je zien welke items zij uitkoos en waarom, maar natuurlijk ook mijn eerste reactie en mening over alle items. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.