Mijn moeder koopt mijn kleding

Mijn moeder koopt mijn kleding

10 mei 2020 No Comments

De laatste keer dat mijn moeder kleding voor mij uitkoos voor onze vakantie naar Ibiza werd er ontzettend leuk gereageerd. Ik besloot dan ook dat het leuk was om dit opnieuw te doen! Gelukkig vond mijn moeder dat ook een goed idee en ging zij weer aan de slag met het uitzoeken van items op ASOS. In deze video kun je zien welke items zij uitkoos en waarom, maar natuurlijk ook mijn eerste reactie en mening over alle items. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×