Mijn moeder koopt mijn kleding voor Ibiza

Mijn moeder koopt mijn kleding voor Ibiza

18 oktober 2019 2 Comments

IK BEN ZO EXCITED OVER DEZE VIDEO! Oke: dat moest er even uit. Ik heb vandaag namelijk een ontzettend gezellige video voor jullie samen met mijn moeder! Ik gaf haar €200,- om daarmee voor mij online kleding te shoppen. Het thema: onze vakantie naar Ibiza. In deze video laten we zien welke items zij uitkoos en waarom, maar pas ik ook alles en geef mijn mening. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Ria 22 oktober 2019 at 15:34

  Kostelijke vlog. Ik ben ook ooit eens met je moeder gaan shoppen, echte winkels, niet online 😊 de broek die we kochten vond je moeder tof, ik ook wel, maar heb m eerst een tijd alleen thuis gedragen, voor ik er mee n buiten durfde. Die broek was nl paars, en ik droeg altijd blauw en bruin…
  Daarna was het mijn lievelingsbroek….

  Van jou hoor ik nu ook soortgelijke opmerkingen…

  O ja, je opa lag in een deuk toen hij zag waar ik mee thuis kwam 😊 deze vlog heeft hij nog niet gezien…

 • Suzanne 21 oktober 2019 at 12:23

  Wat leuk om eens te zien! Mijn moeder weet soms best goed wat voor kleding ik leuk vind, soms ook totaal niet haha!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×