Mijn moeder koopt mijn kleding

Mijn moeder koopt mijn kleding

9 december 2020 No Comments

Vandaag is het tijd voor een video met de meest gevraagde gast ooit: mijn moeder. We besloten weer kleding voor elkaar uit te zoeken en vandaag zie je dan ook hoe mijn moeder mijn kleding koopt op ASOS. Jullie zien mijn eerste reactie op de items en natuurlijk hoe alles daadwerkelijk staat. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×