Mijn make up stash 2020

Mijn make up stash 2020

15 april 2020 1 Comment

Sinds mijn laatste make up stash opruimvideo kreeg ik regelmatig vragen of ik mijn make up stash weer eens zou willen laten zien in een video. Aangezien dat echt al een aantal jaar terug blijkt te zijn besloot ik dan ook om deze video voor jullie op te nemen! Ik laat je zien hoe mijn make up stash er nu uitziet, hoe ik alles opberg en welke producten mijn favorieten zijn. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Patricia 17 april 2020 at 08:13

  Wat leuk om te zien. Bij mij is het echt ongeorganiseerd, terwijl ik maar een paar dingen echt gebruik.
  Patricia onlangs geplaatst…Undercover seizoen 3 binnenkort op Netflix?My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×