Mijn Londen wishlist

Mijn Londen wishlist

8 mei 2018 2 Comments

Wanneer jullie dit lezen ben ik onderweg naar Londen of misschien ben ik er inmiddels zelfs al. Dit is alweer mijn vijfde keer in deze geweldige stad en wat heb ik er weer zin in. Iets waar ik ook ontzettend naar heb uitgekeken de afgelopen tijd? Shoppen in Londen. Ik heb al een paar maanden geld opzij gezet om in Londen lekker te kunnen winkelen dus natuurlijk kon ook een wishlist niet ontbreken. Kijk je mee?

 • Natuurlijk wil ik allereerst een kijkje gaan nemen bij de LUSH aan Oxford Street. Deze winkel is zo ontzettend mooi en groot en daarnaast hebben ze ook nog eens allerlei producten die alleen in dit filiaal verkocht worden. Even kijken bij deze oxford street exclusives is dan ook zeker het plan en daarnaast hoop ik stiekem dat er nog wat LUSH summit producten zullen liggen. Helaas ben ik bang dat deze laatste al uitverkocht zullen zijn, maar hopen mag altijd toch?
 • Een tijd terug zag ik in Den Haag bij de Douglas een enorm mooie highlighter van Too Faced: de Diamond Glow Highlighter. Helaas vond ik de prijs destijds toch wel erg hoog en besloot hem te laten liggen. Toen Vera Camilla hem echter in haar video liet zien wist ik het zeker: ik moest hem hebben. Inmiddels kan ik hem online nergens meer vinden dus ik hoop heel erg dat ze hem in Londen wel nog ergens hebben liggen. Fingers crossed!
 • Natuurlijk wil ik ook even een kijkje nemen bij de welbekende drogisterijen Boots en Superdrug. Hier ga ik eigenlijk vrijwel nooit naar binnen met een specifiek item in gedachten, maar toch kom ik er vaak naar buiten met een tas vol en een bankrekening die flink wat lager is geworden. Sowieso wil ik weer even een paar Collection concealers inslaan, ondanks dat ik deze nog heb liggen. Verder is kijken bij merken als The Balm, Barry M, Make Up Revolution en I Heart Make Up altijd de moeite waard.
 • Op Piccadilly Circus zit één van mijn favoriete winkels van Londen: Lilywhites, en dan specifiek de sale Lilywhites. Hier vind ik eigenlijk iedere keer weer een stel onwijs leuke sneakers voor een geweldige prijs. Vorige keer kwam ik met een stel puma’s thuis voor zo’n 30 pond. Koopje toch?
 • Als we dan toch de fashion kant op gaan wil ik ook sowieso gaan kijken voor een zomer garderobe. De afgelopen tijd ben ik helaas wat aangekomen doordat ik overspannen thuis zit en daarom zitten veel van mijn oude zomerkleding niet meer 100% lekker/goed. Met mijn vakantie naar Griekenland die eraan zit te komen op het oog wil ik dan ook op zoek naar wat leuke items. Wat dacht je van een zwierige, luchtige jurk voor op Santorini? Ook een mooie bikini kan natuurlijk niet ontbreken.

Dit zijn toch wel de voornaamste dingen die ik in Londen wil gaan shoppen. Daarnaast zou ik heel erg graag het Anastasia Modern Renaissance palette in Londen kopen, maar ik kan nergens vinden of er een verkooppunt van Anastasia in Londen zit. Weet iemand van jullie dit toevallig? Sowieso gaan we er een paar hele leuke dagen van maken en kunnen jullie de vlogs binnenkort gaan verwachten! Kun je nu niet wachten, dan vind je hier de vlogs van vorig jaar.

2 Comments

 • Maaike 8 mei 2018 at 19:17

  Op Carnaby Street zit sinds kort een Too Faced winkel! Als ze doe highlighter ergens nog gaan hebben dan is het daar!

  • Irina 8 mei 2018 at 19:47

   Aah dankjewel voor de tip! We gaan morgen shoppen dus ik hoop hem echt te kunnen scoren!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×