Mijn kledingkast opruimen

Mijn kledingkast opruimen

25 augustus 2019 No Comments

Ik wilde mijn kledingkast echt al maanden lang uitzoeken, maar bleef het alsmaar uitstellen omdat het zo’n grote klus was. Uiteindelijk besloot ik afgelopen week toch maar eens te beginnen en dit meteen voor jullie te filmen. Ik was mega kritisch en haalde dan ook uiteindelijk zo’n 5 volle vuilniszakken aan kleding uit mijn kast. Opruimsessie geslaagd zullen we dan ook maar zeggen!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×