Mijn kledingkast opruimen & uitzoeken

Mijn kledingkast opruimen & uitzoeken

6 mei 2020 No Comments

Ik had het idee dat ik mijn kledingkast nog niet zo lang geleden had opgeruimd, maar dit bleek augustus 2019 te zijn geweest. Hoog tijd om weer eens kritisch te kijken naar alle items in mijn kast dus! In deze video neem ik je mee in het hele proces van het opruimen en uitzoeken en vertel je per item waarom ik het wel of niet bewaar. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×