Mijn kledingkast opruimen & uitzoeken 2021

Mijn kledingkast opruimen & uitzoeken 2021

30 juli 2021 No Comments

Ik zit de afgelopen tijd mentaal even wat minder goed in mijn vel, en dat is bij mij vrijwel altijd direct te zien in de troep in mijn kamer. Nu valt dat momenteel mee, aangezien ik deze wel opgeruimd moet houden met 3 kittens die anders overal mee aan de haal gaan. De troep is dan ook verplaatst naar mijn kledingkast en deze is dan ook hard toe aan een opruimbeurt: iets wat ik al een maand aan het uitstellen was. Vandaag is het eindelijk zo ver: ik heb opgeruimd! In deze video neem ik je mee in het proces, laat je de before en after zien en natuurlijk wat ik allemaal houd en weg doe. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×