Mijn kledingkast opruimen & uitzoeken

Mijn kledingkast opruimen & uitzoeken

19 november 2021 No Comments

Sinds we kittens hebben is mijn kledingkast een soort opruimhok geworden voor alles wat ik even snel uit hun buurt moet zetten. Het resultaat? Ik kon niet eens meer staan in mijn walk-in closet, laat staan fatsoenlijk bij mijn kleding komen. Hoog tijd om alles grondig op te ruimen dus! In deze video neem ik je mee in het opruimproces: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×