Mijn kamer kerstig versieren // VLOGMAS #2

Mijn kamer kerstig versieren // VLOGMAS #2

3 december 2021 1 Comment

Tijd voor VLOGMAS DAG 2! Ik besloot dat 2 december toch wel de perfecte dag was om te beginnen met het versieren van mijn kamer voor de kerst. Ik zet dan ook de kerstboom kaal op, om te zien hoe de kittens zich ermee gedragen. Daarnaast wissel ik wat leuke decoratie, zet toffe kaarsen neer en geef een cadeaubon van Desenio weg waarmee jij zelf ook toffe posters en lijsten kunt bestellen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Natiza 3 december 2021 at 21:46

  Truien die je aan hebt zijn zooooo leuk! haha

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×