Beauty, Video

Mijn Instagram volgers bepalen mijn kerst make-up

Mijn Instagram volgers bepalen mijn kerst make-up

Ik besloot dit jaar niet een standaard kerst make-up tutorial te maken, zoals ik dit de voorgaande jaren deed. Dit keer mochten jullie mijn kerst make-up look bepalen door op Instagram te stemmen op allerlei polls. Zo konden jullie kiezen voor een natuurlijke basis vs een plamuurlaag, donkere of nude lippenstick en of ik warme of koele tinten moest gebruiken. Het resultaat van de look die ik maakte met jullie keuzes kun je zien in deze video!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.