Mijn Instagram volgers bepalen mijn kerst make-up

Mijn Instagram volgers bepalen mijn kerst make-up

24 december 2018 No Comments

Ik besloot dit jaar niet een standaard kerst make-up tutorial te maken, zoals ik dit de voorgaande jaren deed. Dit keer mochten jullie mijn kerst make-up look bepalen door op Instagram te stemmen op allerlei polls. Zo konden jullie kiezen voor een natuurlijke basis vs een plamuurlaag, donkere of nude lippenstick en of ik warme of koele tinten moest gebruiken. Het resultaat van de look die ik maakte met jullie keuzes kun je zien in deze video!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×