Mijn horror rijexamen // storytime

Mijn horror rijexamen // storytime

4 november 2018 No Comments

Storytimes zijn erg zeldzaam op mijn YouTube kanaal, gewoon omdat ik niet weet waar ik het over zou moeten hebben. Laatst kreeg ik echter een ingeving: mijn verschrikkelijke rijexamen natuurlijk! Ik heb in totaal drie keer gedaan over het praktijk gedeelte van mijn rijbewijs en vooral de eerste keer was echt een ramp. In deze video vertel ik je er alles over. Hopelijk is het herkenbaar of in ieder geval lekker vermakelijk: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×