Lifestyle, Video

Mijn horror rijexamen // storytime

Mijn horror rijexamen // storytime

Storytimes zijn erg zeldzaam op mijn YouTube kanaal, gewoon omdat ik niet weet waar ik het over zou moeten hebben. Laatst kreeg ik echter een ingeving: mijn verschrikkelijke rijexamen natuurlijk! Ik heb in totaal drie keer gedaan over het praktijk gedeelte van mijn rijbewijs en vooral de eerste keer was echt een ramp. In deze video vertel ik je er alles over. Hopelijk is het herkenbaar of in ieder geval lekker vermakelijk: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.