Mijn herfst sieraden collectie is hier // IRINA GOES BOLD 2.0

Mijn herfst sieraden collectie is hier // IRINA GOES BOLD 2.0

18 oktober 2021 No Comments

IT’S FINALLY HERE! Eindelijk mag ik het van de daken schreeuwen: mijn eigen ontworpen sieraden collectie in samenwerking met GO BIG, GO BOLD. is hier: de IRINA GOES BOLD 2.0 (herfst)collectie is nu te koop. In deze video laat ik je alle items zien en beantwoord jullie meest gestelde vragen van de afgelopen tijd. Heel veel kijk- en shopplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Shop de collectie hier

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×