Mijn haar verven met LUSH henna // WEEKVLOG #71

Mijn haar verven met LUSH henna // WEEKVLOG #71

25 mei 2020 1 Comment

Het is maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! In deze weekvlog laat ik je een aantal pakketjes zien die binnen kwamen, test ik een maskertje uit, verf mijn haar opnieuw met LUSH henna (wat niet helemaal gaat zoals het moest) en sta stil bij de verjaardag van mijn vader. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Rachel 26 mei 2020 at 10:00

  oef balen dat het niet zo is geworden als dat je wilde. Dan de volgende keer gewoon een stuk langer laten zitten inderdaad, komt vast wel goed 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×