Mijn haar verven met LUSH henna // Caca Marron

Mijn haar verven met LUSH henna // Caca Marron

4 maart 2020 1 Comment

Vandaag heb ik een compleet andere video voor jullie dan dat ik normaal heb: ik ga namelijk mijn haar verven met LUSH henna. Ik was al een hele tijd benieuwd naar de natuurlijke haarverf van LUSH en besloot het gewoon te proberen. Zelf koos ik voor de variant Caca Marron die een mooie kastanje/bruinrode kleur aan mijn haar zou moeten geven. In deze video laat ik je het complete proces zien van het verven en natuurlijk het eindresultaat. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Rachel Kromdijk 5 maart 2020 at 12:08

  Wat een bijzonder product, ik heb dit product ook meerdere keren in mijn hand gehad. Momenteel heb ik blonde plukjes dus dat gaat ‘m voorlopig niet meer worden

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×