Mijn haar krullen & naar Scheveningen // WEEKVLOG #75

Mijn haar krullen & naar Scheveningen // WEEKVLOG #75

22 juni 2020 1 Comment

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Deze week is het tijd om mijn nieuwe krultang te testen die ik voor mijn verjaardag kreeg (ik krul mijn eigen haar voor de eerste keer OOIT!). Daarnaast heb ik een heerlijk productieve week wat betreft werk en ga ik samen met mijn moeder een dagje naar Scheveningen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Rachel 25 juni 2020 at 22:46

  Heerlijke en vrolijke vlog weer, leuk dat je dit zo blijft doen 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×