Mijn gekregen verjaardagscadeaus 2020

Mijn gekregen verjaardagscadeaus 2020

19 juni 2020 No Comments

Een tijdje terug was ik jarig en ben ik 24 geworden. Ondanks de hele quarantaine situatie heb ik toch een leuke verjaardag gehad en ben ik ook weer verwend door vrienden en familie wat betreft cadeaus. Aangezien jullie de video waarin ik al mijn gekregen verjaardagscadeaus liet zien vorig jaar erg leuk vonden besloot ik het dit jaar ook weer te filmen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×