Mijn gekregen kerstcadeaus 2020

Mijn gekregen kerstcadeaus 2020

27 december 2020 No Comments

De kerstdagen zijn alweer voorbij en net als ieder jaar wil ik je vandaag weer graag mijn gekregen kerstcadeaus laten zien. Een deel van de cadeaus zijn typisch voor 2020: zo kreeg ik bijvoorbeeld een aantal puzzels. Maar ook prachtige oorbellen, handgemaakte kerstballen en meer komt voorbij. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×