Mijn gekregen kerstcadeaus 2019

Mijn gekregen kerstcadeaus 2019

27 december 2019 No Comments

De kerst is officieel voorbij, maar dat betekent niet dat ik direct een einde maak aan de kerstvideo’s op mijn YouTube kanaal. Vandaag laat ik je namelijk mijn gekregen kerstcadeaus van 2019 zien: een soort traditie op mijn YouTube kanaal. Ik vierde de kerst met mijn moeder qua cadeautjes en ben echt ontzettend verwend. Kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×