Mijn gekregen kerstcadeaus 2018

Mijn gekregen kerstcadeaus 2018

27 december 2018 1 Comment

Ik kreeg ontzettend veel vragen of ik dit jaar mijn gekregen kerstcadeaus wilde laten in een What I got for Christmaas video, dus ik besloot deze video voor jullie op te nemen. Al mijn gekregen kerstcadeaus laat ik dan ook zien: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Ria 28 december 2018 at 07:50

  Leuke vlog, Irina! Aan het eind hoorde ik micha spinnen. Leuk 😊

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×