Mijn favorieten van 2021 & doelen voor 2022 // VLOGMAS #30

Mijn favorieten van 2021 & doelen voor 2022 // VLOGMAS #30

31 december 2021 No Comments

Tijd voor VLOGMAS DAG 30! Ik begin de vlog vandaag wat later dan normaal, omdat ik s’ochtends gezellig met een vriendin heb gewandeld zonder de camera mee te nemen. Ik besluit vervolgens in de middag om samen met jou te gaan kijken naar mijn favorieten van 2021 en bekijk welke doelen voor 2022 ik heb. Veel kijkplezier en natuurlijk een fijne jaarwisseling!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×