Mijn favoriete zelfontwikkeling/zelfhulp boeken

Mijn favoriete zelfontwikkeling/zelfhulp boeken

4 augustus 2021 No Comments

Vandaag een ander soort video dan dat je misschien van me gewend bent, want ik ga het hebben over boeken! Zelfontwikkeling en zelfhulp boeken om precies te zijn. Sinds het begin van 2021 heb ik het lezen namelijk weer helemaal herontdekt, waarbij ik dus ook een heleboel nieuwe boeken heb gelezen. Vandaag deel ik mijn mening over alle zelfontwikkeling/zelfhulp boeken die ik het afgelopen half jaar las. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×