Mijn favoriete (web) winkels

22 februari 2015 2 Comments

mijn favoriete webshops

Wie herkent de foto hierboven nog? Haha, het is een van de allereerste foto’s die op mijn blog tevoorschijn is gekomen. Nog van helemaal aan het begin. Ik vond het wel een mooie foto om het artikel van vandaag mee te beginnen: over mijn favoriete plekken om te winkelen. Ik neem vandaag niet alleen mijn favoriete webshops maar ook alle ‘echte’ winkels mee. Niet alleen voor kleding, maar ook voor sieraden en make-up.

Kleding

Hetgeen waar ik eigenlijk het liefste voor shop: kleding. Ik shop hiervoor bij een heleboel winkels, maar heb daartussen toch wel zeker mijn favorieten zitten. Vandaag zet ik ze voor je op een rijtje!

 • H&M, al moet ik toegeven dat ik hier de laatste tijd veel minder shop dan voorheen, het blijft toch wel echt een favoriet. Iets wat ik ook echt altijd haal bij de H&M zijn mijn simpele hemdjes, omdat die van hun echt heel erg fijn zijn. Ze vallen net iets langer dan andere hemdjes en daardoor zitten ze veel fijner en loop ik er niet de hele dag aan te trekken.
 • Boohoo, de afgelopen tijd heb ik Boohoo toch wel echt ontdekt. De webshop heeft echt ontzettend veel verschillende stijlen, voor een leuk prijsje. Vaak hebben ze kortingen, waarmee je bijvoorbeeld nog 20% korting van je bestelling af kunt halen. De kwaliteit van de kleding is ook zeker heel erg goed in verhouding met de prijs.
 • New Yorker, de New Yorker is toch wel echt de winkel waar ik wanneer ik een dagje ga shoppen echt langs moet. Ik baal nog altijd dat de winkel geen webshop heeft, aangezien hij niet bij mij in de stad zit. De kleding van de New Yorker is over het algemeen wat stoerder, en dat is precies hetgeen waar ik van houdt. Ook hier zijn de prijzen weer redelijk laag.
 • Forever 21, alhoewel ik het erg vind verschillen de laatste tijd of de Forever 21 leuke dingen heeft, zijn de items wel heel erg leuk wanneer ik besluit om iets te bestellen. De beste kwaliteit is het niet, maar dit zie je ook terug in de prijs.

ring

Sieraden

Naast mijn liefde voor leuke kleding heb ik ook een grote liefde voor mooie sieraden. De afgelopen tijd heb ik de voorkeur voor goudkleurige sieraden boven zilverkleurige sieraden, omdat ik merk dat dit beter mij me staat. Ik shop eigenlijk niet op heel erg veel plaatsen voor sieraden, maar over de plekken waar ik mijn sieraden koop ben ik wel heel erg tevreden.

 • Sieradenkistje, dit is toch wel mijn nummer 1 plek om mijn sieraden te kopen. Sinds ik de webshop heb ontdekt kijk ik er toch wel eens in de zoveel tijd op om te kijken of ze nog leuke nieuwe artikelen online hebben staan. Ik heb er alweer een hele tijd niet besteld, maar dat gaat binnenkort denk ik wel veranderen.
 • Forever 21, wat sieraden betreft is Forever 21 echt een hemel. Ze hebben zoveel leuke dingen voor lage prijzen, en ook de kwaliteit vind ik heel erg goed in vergelijking met de prijs. Natuurlijk zijn het geen echt zilveren sieraden o.i.d. maar dit hoeft van mij ook niet.
 • Kruidvat, velen van jullie zal het verbazen: maar ik koop best vaak sieraden bij het Kruidvat. Ze hebben hier best wel leuke dingen, voor leuke prijsjes. Je moet alleen wel even goed kijken. Een echte aanrader dus!

makeup

Make up

 • Kruidvat, het zal niemand verbazen dat dit de nummer 1 winkel is waar ik mijn make up koop. Het Kruidvat heeft een heleboel verschillende betaalbare merken, waar ik graag dingen van koop.
 • Etos, bij de Etos kom ik een stuk minder vaak dan bij het Kruidvat, omdat de merken toch duurder zijn. Verder vind ik het een hele fijne winkel, en zeker voor bijvoorbeeld Essie nagellak kom ik er graag.
 • Alice&Jo, hier koop ik graag mijn real techniques kwasten, nagellak van Barry M en natuurlijk de prachtige palletten van Sleek. De website heeft een hele goede service, maar een minder uitgebreid assortiment.

En dat waren dan alweer mijn favoriete (web)winkels! Nu weten jullie waar ik het grootste deel van mijn kleding, sieraden en make up vandaan haal!

Waar shop jij het liefst?

2 Comments

 • Floor 23 februari 2015 at 16:04

  Ik ben een groot fan van Loavies, ComeGetFashion en van H&M 🙂

 • Yvonne 22 februari 2015 at 10:45

  Forever21, H&M, New Yorker & Only zijn mijn favorieten! Het is inderdaad echt jammer dat de New Yorker geen webshop heeft.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×