Mijn favoriete lip producten

10 januari 2016 6 Comments

lipproducten

Vandaag heb ik eens iets anders voor jullie: ik laat jullie 12 van mijn favoriete lip producten zien. Ik swatch alle kleuren op mijn arm en op mijn lippen; zodat jullie een goed beeld ervan krijgen. Zoals jullie misschien wel opvalt in de video houd ik nogal van matte lip kleuren! Veel plezier met kijken!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

6 Comments

 • Bodi 10 januari 2016 at 23:06

  Leuk filmpje, en hele mooi collectie!

  • Irina 11 januari 2016 at 15:11

   Dankjewel! Ben er ook heel blij mee ^^

 • Mariska 10 januari 2016 at 22:07

  Je hebt een mooie collectie! Al die lipsticks opdoen en er weer af halen zul je wel even zoet mee zijn geweest, haha! Leuk filmpje 😀

  • Irina 10 januari 2016 at 22:11

   Was ik zeker even mee bezig; en naderhand schreeuwden mijn lippen om een goed voedende lippenbalsem haha! Maar het resultaat is het waard ^^

 • Sija 10 januari 2016 at 11:49

  Prachtige kleurtjes allemaal! Wat heeft Catrice toch mooie producten he 🙂 Leuk filmpje!!

  • Irina 10 januari 2016 at 12:12

   Dankjewel! Er zit veel werk in ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×